app / bel voor een afspraak: 06 526 17 411

NAGELBIJT ARRANGEMENT.

Nagelbijten is een veel voorkomend probleem. Nagelbijten is niet alleen een nare gewoonte maar het kan ook schadelijk zijn. Het verhoogt de kans op infecties omdat vuil en bacteriën direct in de mond komen. Degenen die nagels bijten schamen zich er vaak voor, daarom houden ze hun handen zoveel mogelijk verborgen. Nagels en handen zijn ons visitekaartje; u kunt er nog zo goed uitzien, maar als uw handen en nagels onverzorgd zijn haalt dit uw uiterlijk naar beneden.

Daarom bied ik u het nagelbijt arrangement aan. Elke nagelbijter kan mooie nagels krijgen. Veel mensen denken dat gelpolish niet geschikt is voor nagelbijters. Dit is een verkeerde inschatting en kan juist de oplossing zijn voor vele nagelbijters. De behandeling bestaat uit 6 afspraken om er voor te zorgen dat u langzaam aan uw nagels kan wennen. 

Het doel hiervan is om regelmatig contact te houden met de klant, waardoor deze de zogenaamde “stok achter de deur heeft“ om van het nagelbijten af te komen! Het nagelbijt arrangement bedraagt € 200,00. Deze behandeling dient vooraf volledig te worden betaald.

Image
Image

1e bezoek
Tijdens het eerste bezoek bekijk ik uw nagels en zeg ik welke behandeling voor u het beste zal zijn. U krijgt een hele nieuwe set en de nagels worden zo kort mogelijk gehouden. Het is belangrijk dat u thuis de adviezen opvolgt en uw nagels 2 x per dag insmeert met nagelriemolie! 

2e bezoek
Dat is dan een week later en krijgt u een controle op uw nagels, eventuele reparaties worden verholpen. Ook kijken en bespreken we of het gelukt is om van de nagels af te blijven!

3e bezoek
We zijn dan 2 weken verder en u krijgt een nabehandeling, alles wordt weer netjes gemaakt en de nagels worden weer mooi in model gebracht! U blijft ondertussen netjes uw nagels thuis verzorgen en de nagelriemolie gebruiken. Er wordt nu een afspraak gemaakt voor over 2 weken, zodat we kunnen kijken of u van de nagels af kunt blijven.

4e bezoek
Er zijn nu alweer 4 weken voorbij en de nagels hebben nu lekker kunnen groeien. Ook bent u nu gewend geraakt aan de nagels. We maken de nagels weer in orde met een nabehandeling en het in model brengen. En er wordt weer een afspraak gemaakt voor over 2 weken!

5e bezoek
We zijn dan alweer 6 weken verder met de nagels en uw eigen nagels zijn dan al zo gegroeid dat ze weer zichtbaar zijn. Ik maak de nagels weer netjes met een nabehandeling en u blijft trouw doorgaan met de nagelriemolie. Bij dit bezoek wordt er een afspraak gemaakt voor over 3 weken!

En dat is dan tevens het laatste bezoek van het arrangement!

6e bezoek
We zijn alles bij elkaar dan 9 weken verder. We bespreken samen het resultaat en of u het nagelbijten heeft afgeleerd. U kunt nu kiezen uit 2 mogelijkheden!

Keuze 1
Het verwijderen van de gelpolish. Maar dan is het wel belangrijk dat u zeker weet dat u van uw nagels afblijft. Er worden geen afspraken meer gemaakt.

Keuze 2
Een nabehandeling van de nagels en een nieuwe afspraak maken voor om de 3 a 4 weken tegen het normale tarief.

U mag tussen alle behandelingen door altijd bellen of appen als er iets met één van de nagels is gebeurd, zodat het zo snel mogelijk opgelost kan worden en u niet in de gelegenheid komt om te gaan bijten! Dit zit bij de prijs in begrepen mits het op een normale manier is gebeurd.

Zie ik dat u niet goed met de nagels omgaat dan vervalt de garantie en betaalt u per nagel.

Wilt u een kleur op de nagels tijdens het arrangement, dat kan natuurlijk.

Indien u besluit om het arrangement niet af te maken, geef ik geen geld terug.

Mocht u een afspraak vergeten, dan vervalt deze afspraak.

Het nagelbijt arrangement bedraagt € 200,00. Deze behandeling dient vooraf volledig te worden betaald.

Image
Image

Nagelstudio Kreaz
John Raedeckerhof 178
1628 ZD Hoorn Nh

%MCEPASTEBIN%

06 526 17 411
E info@nagelstudiokreaz.nl
W nagelstudiokreaz.nl

copyright 2021 nagelstudio Kreaz